کارگاه آموزشی نحوه استفاده از دستگاه های پرتابل بهداشت محیط جهت کارشناسان بهداشت محیط شهرستان های کهگیلویه و لنده در دهدشت برگزار شد.
کارگاه آموزشی نحوه استفاده از دستگاه های پرتابل بهداشت محیط جهت کارشناسان بهداشت محیط شهرستان های کهگیلویه و لنده در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت: کارگاه آموزشی نحوه استفاده از دستگاه های پرتابل بهداشت محیط با توجه به اهمیت تجهیز کارشناسان بهداشت محیط به وسایل پرتابل کنترل مواد غذایی و در راستای ارتقاء سطح توانمندی های تجهیزاتی و عملی گروه بهداشت محیط شهرستان های کهگیلویه و لنده برگزار شد.
دکتر کوروش داوری، افزود: در این کارگاه نحوه کار با دستگاه های اندازه گیری با میکروبی سطوح، دستگاه اندازه گیری نمک در غذا، دستگاه رطوبت سنج، دستگاه رطوبت سنج، دستگاه سنجش روغن، دستگاه سنجش پر اکسید و همچنین دستگاه تعیین دمای سطوح به صورت تئوری و عملی آموزش داده شد.
وی خاطرنشان کرد: با استفاده از این دستگاه ها نیاز به آزمایشگاه های کنترل مواد غذایی کمتر شده و نمونه برداری ها هدفمند تر صورت می گیرند، عنوان مثال با کمک این دستگاه، بازرسان می توانند سلامت روغن فست فودی ها یا قنادی را در محل بررسی و مداخلات لازم را انجام دهند.5-9-142
انتهای پیام/



